Gemeente Oirschot

Rectificatie vastgesteld bestemmingsplan Centrum Oirschot

Op 30 september heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Centrum Oirschot gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan maakt deel uit van de actualiseringsoperatie Één bestemmingsplan Oirschot en vervangt een aantal verouderde bestemmingsplannen, waaronder het bestemmingsplan Komplan Oirschot uit 1992.

Van 27 oktober tot 8 december heeft dit bestemmingsplan ter visie gelegen. Uit de publicatie van 22 oktober blijkt onvoldoende binnen welke termijn u bedenkingen in kon dienen. Daarom leggen wij het plan opnieuw ter visie.

Opnieuw ter inzage
Vanaf 18 december ligt het plan volgens artikel 26 WRO wederom gedurende 6 weken ter visie bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Oirschot. U kunt de stukken ook raadplegen via de gemeentelijke website www.oirschot.nl.

In welke gevallen kunt u bedenkingen indienen?
Wanneer u bedenkingen heeft tegen het bestemmingsplan dan kunt u die richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. Voor het indienen van bedenkingen gelden de volgende voorwaarden:
- U moet tijdig, dus tijdens de tervisielegging van het ontwerp van 4 juni tot en met 15 juli, uw zienswijze hebben ingediend bij de raad.
- Iedereen kan bedenkingen indienen tegen onderdelen van het plan, die de raad gewijzigd heeft vastgesteld.

- Ook als u als belanghebbende kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest om tijdig uw zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, kunt u alsnog bedenkingen tegen het plan indienen.

Uw schriftelijke bedenkingen kunt u richten aan Gedeputeerde Staten van Noord Brabant, Postbus 90151, 5200 MC s-Hertogenbosch. Mondelinge bedenkingen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 11.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het provinciehuis 073-6812888.

Let op:
Als u tijdens de eerdere tervisielegging van 27 oktober tot en met 8 december al bedenkingen heeft ingediend, dan hoeft u nu niets te doen.