Partij van de Arbeid

Kom naar de Politieke Ledenraad

04-12-2008 12:59

Op 20 december vindt de eerste bijeenkomst van de Politieke ledenraad plaats in Arnhem. Deze ledenraad adviseert landelijke en Europese PvdA politici over actuele kwesties. Op 20 december aanstaande kunt u als lid uw stem laten horen. Kom dus naar de Politieke Ledenraad en laat de partijtop weten wat u vindt!

Beslis mee over de agenda
U kunt ales lid mede bepalen welke onderwerpen er op de ledenraad worden besproken. Klik hier voor het enquête formulier waarop u tot 10 december 2008 kunt aangeven welk onderwerp u belangrijk vindt om aan de orde te stellen op de komende Politieke Ledenraad. De meest gekozen onderwerpen vormen de agenda van de Politieke Ledenraad.

Programma 20 december
De middag beginnen we met de bekendmaking van de uitslag van de ledenraadpleging: wie wordt onze lijsttrekker van de Europese verkiezingen? Daarnaast staan er verder verschillende politiek actuele onderwerpen (door u bepaald) op het programma. Taak van de afgevaardigden en leden is om op basis van deze onderwerpen het Partijbestuur, alsmede de fracties van de Tweede Kamer, Eerste Kamer en het Europees Parlement te adviseren. Politieke kopstukken zijn daarbij aanwezig.

Adres:
Musis Sacrum
Velperbuitensingel 25
6828 CV Arnhem
routebeschrijving: klik hier

Aanmelden:
In verband met de ledenrechten is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Dit kan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 en kies optie 3. Voor aanmelding heeft u het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5617. Houdt ook uw relatienummer en postcode bij de hand. Als u een introducé wilt meenemen, kunt u dat aangeven bij het reserveren.