FloraHolland


Hoofdrol voor assortiment FloraHolland in Kerstspecial Tuinruimers

FLORAHOLLAND (18 december 2008) - Het tv-programma Tuinruimers (SBS 6) van a.s. zaterdag staat geheel in het teken van de Kerst. Een voormalig kerkje, nu een restaurant in Woudsend Friesland wordt door Rob Verlinden en zijn team in kerstsfeer gebracht met producten van FloraHolland aanvoerders.

Producten in deze aflevering zijn: Hippeastrum van Penning Breeding BV, Snijphalaenopsis van Pulcher Potcultures, Anthuriums van Peter Kouwenhoven, Kerststerren van Keep Smiling, Lelies van Kwekerij Elsenbos, en veel importproducten o.a. kerstkransen uit Turkije, Katoen uit Israel, Salix uit Iran en Protea's uit Afrika geleverd door de importafdeling van FloraHolland. Tuinruimers wordt uitgezonden op SBS 6 a.s. zaterdag 20 december van 17.00 tot 18.00 uur en de herhaling is op zondag 21 december van 10.00 tot 11.00 uur.

Wekelijks worden de tuinen die in Tuinruimers een metamorfose ondergaan voor een groot deel voorzien met producten die rechtstreeks afkomstig zijn van FloraHolland aanvoerders. Tuinruimers wordt iedere week bekeken door meer dan een half miljoen Nederlanders. Dit programma is dus een handig middel om de Nederlandse consument te informeren over de ontwikkelingen op gebied van planten en bloemen. FloraHolland adviseert en begeleidt aanvoerders bij het investeren in deze vorm van productpromotie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Product en Concept Ontwikkeling T 0174 63 24 78 of T 0297 39 27 28.