Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'TWELVE POINTS' VOOR SONGFESTIVAL-CONCERT IN BRABANTHALLEN 'S-HERTOGENBOSCH

Meezingfeest met Nederlandse Songfestival-sterren op zaterdag 20 december

's-Hertogenbosch, woensdag 19 november - Op zaterdag 20 december presenteert Brabanthallen 's-Hertogenbosch, in samenwerking met productiebedrijf Edvice, een spetterend meezingfeest voor liefhebbers van het Songfestival. Tijdens 'The Winners: Songfestival in Concert' zal een groot aantal Nederlandse 'winners' het podium betreden en zorgen voor een oer-Hollands avondje vol hits uit dit liedjesfestijn. Alom bekende platen als 'Dingedong', 'De Troubadour' en 'Hemel & Aarde' zullen door menigeen uit volle borst worden meegezongen en zorgen voor een avond vol herinneringen. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Dat niet alle Nederlandse inzendingen voor het Songfestival altijd even hoog zijn geëindigd, zegt zelden iets over de kwaliteit van de act en het liedje. Bezoekers van 'The Winners: Songfestival in Concert' in Brabanthallen 's-Hertogenbosch zullen dat beamen. De avondvullende show op zaterdag 20 december is een aaneenschakeling van de grootste Nederlandse Songfestivalhits vanaf 1956 tot nu. Onder meer Willeke Alberti, Teach-in en Edsilia Rombley zullen het podium betreden en zorgen voor een feest der herkenning bij het publiek. Ook Linda Wagenmakers, Re-union en Maribelle ontbreken niet op deze feestelijke avond vol 'Songfestivalkrakers'. De show start om 20.00 uur. Er zijn zowel tribuneplaatsen als staanplaatsen beschikbaar. Kaarten zijn vanaf E 41,- te verkrijgen via www.thewinners.nl en via de Nationale Theaterkassa op 0900-9203 (E 0,45 p.m.).

Zakelijke arrangementen
Omdat december de maand bij uitstek is waarin veel bedrijven hun personeel of relaties iets extra's willen geven, biedt 'The Winners: Songfestival in Concert' ook verschillende zakelijke mogelijkheden. Zo zijn er diverse arrangementen met vooraf een diner of borrel. Informatie over zakelijke arrangementen of andere groepsmogelijkheden is te verkrijgen via telefoonnummer 0900-0401132 (lokaal tarief).
---



Ingezonden persbericht