Gemeente Zwolle

Kerstweek voor senioren (55+) op recreatieterrein De Paasheuvel in Vierhouten

Datum uitgave persbericht: 20-11-2008

Viert u de kerstdagen zonder familie of wilt u eens wat anders met de Kerst? Vindt u het leuk om deze week door te brengen met leeftijdsgenoten en heeft u een minimuminkomen? Dan kunt u zich opgeven voor de Kerstweek. Van zaterdag 20 december tot en met zaterdag 27 december verblijft u in een groepsaccommodatie op recreatieterrein De Paasheuvel in Vierhouten. De gemeente organiseert deze week samen met Stichting de Voorpost. De eigen bijdrage is ¤ 80,- per persoon. Het dorpje Vierhouten ligt op de Veluwe verscholen tussen de bossen en aan de uitgestrekte Elspeterheide.

De week wordt begeleid door vier vrijwillige gastvrouwen. Het programma bestaat onder andere uit een winterwandeling, kerststukjes maken, een bingo, een kerstvoorstelling en een kerstmarkt bezoeken. U logeert in tweepersoonskamers met douche en toilet op de gang. In de sfeervol ingerichte woonkamer eet u met elkaar. Het restaurant op het terrein verzorgt de maaltijden. Uiteraard is er een feestelijk kerstdiner. Wij vervoeren u per touringcar van Zwolle naar uw vakantiehuis en terug.

Aanmelding

Lijkt het u leuk om de kerstdagen door te brengen op de Veluwe? Meldt u zich dan snel aan bij het secretariaat van de Cliëntenraad SoZaWe. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur, (038) 425 88 55.

Bron: Cliëntenraad
Datum van 20-11-2008 tot 19-12-2008