Nederlandse Tafeltennisbond

Mixed-dubbel-Toernooi in Panningen

Zaterdagavond 20 december aanstaande kunnen liefhebbers van het Mixed-dubbelspel deelnemen aan een alternatief toernooi. Meisje/jongen, vader/dochter, secretaresse/directeur, opa/kleindochter, wel of geen lid van de NTTB, iedereen mag als mixed-dubbel inschrijven.

Zoals bekend, wordt de eerste landelijke ronde van de Nationale JeugdMeerkampen (NJM), de kwartfinales, dit jaar op 2 dagen verspeeld, te weten 20 en 21 december a.s. in Panningen. Door omstandigheden was er geen zaal met organisatie beschikbaar waar op één dag alle 72 tafels geplaatst konden worden.
De NTTB is de vereniging Helden erkentelijk voor de bereidheid dit evenement in 2008 als noodoplossing te organiseren. Volgend jaar hopen we in Almere te kunnen spelen.
Voor dit en andere evenementen wil de landelijke CTW altijd graag geïnformeerd worden over beschikbare nieuwe en oude sporthallen en verenigingen die zo een organisatie willen verzorgen. Mailadres ctw@nttb.nl

Bijna altijd staat bij tweedaagse evenementen een zaal vol tafels op zaterdagavond ongebruikt. Dat is best jammer. Daarom wordt op zaterdagavond 20 december vanaf 18.00 uur dit
experimentele/alternatieve Mixed-dubbel-toernooi georganiseerd. De organisatie realiseert zich, dat het niet voor iedere deelnemer of deelneemster aan de NJM mogelijk is om aan dit evenement mee te doen. Maar misschien zijn er toch spelers, zowel jongens als meisjes, die het leuk vinden om hiervoor te blijven. Zij kunnen met elkaar inschrijven, maar ook met een ouder, b.v. vader met dochter, zoon met moeder. In de bijgesloten uitnodiging valt er alles over te lezen. Bij de NJM-deelnemers van de zondag zijn misschien wel spelers die al op zaterdag naar Panningen afreizen. Ook zij kunnen op zaterdagavond al aan het mixed-dubbel toernooi meedoen. Uit de afdeling Limburg en omliggende afdelingen zullen deelnemers dit toernooi weten te vinden. Via de agenda op deze website zijn alle gegevens te vinden.