Ingezonden persbericht


Persbericht.

ZeeVerse Kerstmarkt in
Wieringen

Den Oever, december 2008

Zaterdag 20 december ziet de visafslag er anders uit dan je zou verwachten. De visafslag is dan omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waarbij de kerstman niet ontbreekt!

Vanaf 9.00 bent u van harte welkom voor ZeeVerse Vis, gerookte paling, boerenkaas, delicatessen of Italiaanse wijn. Maar dat is niet alles. Ook voor een mooi kerststukje op tafel, de laatste kerstcadeautjes, of iets leuks voor u zelf zit u op de Kerstmarkt goed.

Om u even op te warmen is de Konkelpot er met koffie en warme chocomelk!

Neemt u Zaterdag vooral de kinderen mee, want zij mogen gratis met de Kerstman op de foto! De kerstman komt langs van 10.00 tot 12.00 en de foto's kunt u later via de website opvragen.

Als u nog niet weet wat u wilt bereiden met de Feestdagen, is het misschien verstandig om even bij de vissersvrouwen langs te lopen. Zij staan voor u klaar om advies te geven, ideeën aan te dragen en uiteraard kan er ook wat geproefd worden!

Als u er zeker van wilt zijn dat u uw gasten kunt verrassen met een lekker visgerecht, is het misschien verstandig om de vis van te voren te bestellen. Vanaf maandag 15 december kunt u een bestelling doorgeven via het bestelformulier op www.versevis.nl. Dit is mogelijk tot en met donderdag 18 december 12.00. Ook kunt u een bestelformulier opvragen via info@versevis.nl. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het via internet te doen, kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven via 06-12995486.

Na weer een succesvol seizoen sluit de ZeeVerse Vismarkt na de Kerstmarkt zijn deuren weer voor een aantal maanden. Het is tijd voor de vrijwilligers om weer even de accu op te laden. Daarnaast zitten een aantal vissoorten in de 1e weken van het jaar in de paaitijd. Dit betekent dat ze dan kuit gaan schieten voor een nieuwe generatie vis. Zowel de vismarkt als de vissers laten deze vissoorten daarom in deze periode met rust. Als dat geen duurzame visserij is!

Met Pasen 2009 staan alle vrijwilligers van de ZeeVerse Vismarkt Wieringen weer klaar om alle visliefhebbers te helpen aan echte ZeeVerse kwaliteitsvis!


---

Noot voor de redactie,