Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 16 december 2008

KLAGENDE KLANKEN VAN KERSTKOOR

De knusse klanken van de traditionele kerstliederen zijn tijdens de Kerst zeker niet te horen bij the Amsterdam Dungeon. De melodieën van bekende liedjes zijn gebleven, maar de teksten zijn aangepast in de stijl die past bij the Amsterdam Dungeon.

Het klagende koor zingt vreselijke kersliederen met een knipoog. Voor iedereen die genoeg heeft van alle kerstvreugde, kerst winkelen en de commercie van de kerst zijn de teksten een ware vreugde. Ook diegene die wel eens een andere tekst wil horen is van harte welkom bij dit wel zeer zeldzame optreden.

" Het koor zal mismaakte versies zingen van de traditionele kerstliederen. Het personeel heeft zelf nieuwe teksten gemaakt op bijvoorbeeld het welbekende nummer van Wham - Last Christmas. De nieuwe versie is geworden Last Christmas, I cut out your heart and the very next day I sold it on Ebay, "zegt Marketing Manager Nicole. "Het was een complete nachtmerrie om deze nieuwe vorm van kerstliederen te oefenen. Wij lagen constant in een deuk van het lachen."

Iedereen die het koor wil horen zingen en alle kerstperikelen een beetje zat is, is welkom van 20 december tot en met 2e kerstdag. Het koor is dagelijks van 11.00 tot met 16.00 te vinden bij de ingang van de attractie The Amsterdam Dungeon op het Rokin 78.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht