Ingezonden persbericht


16 JARIG BESTAAN THUNDERDOME OP CD

Amsterdam, 16 december 2008 - Vanaf zaterdag aanstaande is de cd compilatie 'Thunderdome 20/12' verkrijgbaar in de platenspeciaalzaak en te bestellen via internet. De cd bevat drie schijfjes gemixt door de Thunderdome headliners 'Drokz', 'Evil Activities' en 'Enzyme X'. De cd is een samenvatting van het gelijknamige evenement, dat op dezelfde dag verrijst in de Utrechtse Jaarbeurs.

Met nog maar een aantal dagen te gaan, maakt de hardcore scène zich op voor het zestienjarig jubileum van Nederlands bekendste en oudste Hardcore evenement: Thunderdome. Naast het feit dat de straten bekleed zijn met de onmisbare zwart gele posters, zijn vanaf zaterdag ook alle muziekwinkelschappen bekleed met deze kleuren. De bikkelharde 3cd staat voor de kenners garant voor een wannahave item. Loei zware bassen, drillende kicks, afgeroomd met pakkende melodieën maken dit muziekgeweld kenbaar, zoals we al jaren van Thunderdome gewend zijn.

Artiesten
De Thunderdome headliners 'Drokz', 'Evil Activities' en 'Enzyme X' leveren ieder een sterke mix af voor de Thunderdome 20/12 compilatie. 'Drokz' is het pseudoniem voor Richard Koek, een Nederlandse dj, voormalig Thunderdome mc & producent die in zijn vroegere jaren Terror en Darkcore produceerde en al jaren een van de vaste waardes van Thunderdome is. Voor deze mix dook Drokz het verleden in, om te laten horen dat er ook een rauwere kant van early rave bestaat.

'Evil Activities' heeft de mainstream hardcore mix onderhanden genomen. De frontman, dj en producer van Evil Activities, Kelly van Soest, heeft vooral met zijn laatste artiesten album 'Evilution' veel oren doen spitsen. Platen als 'One of these days', 'Raw to the floor', 'No place to Hide' en natuurlijk 'Nobody said it was easy' zijn maar een paar nummers uit zijn langstrekkende discografie.

'Enzyme X' is een DJ-act bestaande uit verschillende DJ's van het platenlabel Enzyme X, waaronder Endymion, Mindustries, Nosferatu, Ophidian, Ruffneck and Synapse. De X staat voor eXperimental, wat inhoudt dat de platen die op het label uitkomen experimenteel zijn en de muziek exclusief blijft voor de echte liefhebbers wat ook zeker van de mix voor de Thunderdome 20/12 cd compilatie is te verwachten.

De cd compilatie is tijdens het evenement Thunderdome 20/12 verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand. Vanaf 02.00 uur zijn 'Drokz' en 'Evil Activities' aanwezig voor een exclusieve signeersessie.

Natuurlijk ligt het album ook in alle bekende winkels; zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op Bol.com. Tevens is het album exclusief te downloaden bij www.dance-tunes.com.

www.thunderdome.com
//////EINDE PERSBERICHT//////

(