Ingezonden persbericht

Internationale topacts in het Limburgs Kerstcircus

Met de winnaars van internationale Circus festivals van Monte Carlo, Parijs, Moskou en Peking!

Tien topacts vanuit alle hoeken van de wereld treden op tijdens de 4e editie van Limburgs Kerstcircus in Sittard-Geleen. Spectaculaire stunts en hilarische komedie brengen u naar een wereld waar het onmogelijke, mogelijk wordt gemaakt. Ook dit jaar presenteert het grootste kerstcircus van Limburg een nieuw programma, afgestemd op de gehele familie en staat garant voor een weergaloze show van ruim 2 uur. Circusdirecteur en programmeur Rogier Schol: 'Het is bijna onvoorstelbaar dat het ons dit jaar is gelukt om louter prijswinnaars van alle beroemde circusfestivals naar Limburg te laten komen.

Internationale prijswinnaars:

Andrei Jigalov, één van de beste clowns van de wereld, zorgt samen met zijn partner voor dolkomische situaties in de circuspiste. Het Limburgs Kerstcircus is bijzonder trost dat deze Zilveren Clown winnaar van het Circusfestival in Monte Carlo voor het Limburgs Kerstcircus heeft gekozen. Schmink heeft Jigalov niet nodig. Door zijn geweldige mimiek weet hij zijn publiek op een sublieme wijze te bespelen. Uit handen van Prinses Stephanie ontving hij terecht de Zilveren Clown. Pure sensatie, waarbij sommige toeschouwers niet eens durven te kijken. Het duo Sifolinis behaalde met een bloedstollende act op het Rad des Doods de eerste prijs op het European Festival. In- en op het Rad des Doods halen deze 2 heren ongekende stunts uit.

Door een unieke samenwerking met het Chinees Staatscircus komt er een bijzondere artiestengroep speciaal voor het Limburgs Kerstcircus naar Nederland. Zij wonnen de Gouden Ster op het laatste Circusfestival in Peking. Deze, uit 8 personen bestaande groep, zorgen voor een totaal nieuwe dimensie aan de trapeze in het circus. Direct onder de circuskoepel ervaart u een bijzonder schouwspel.

Dit zijn slechts 3 bijzondere acts uit het actuele show van het Limburgs Kerstcircus.

Kaartverkoop:
Het Limburgs Kerstcircus is vanaf 20 december tot en met 4 januari te zien in Sittard - Geleen, locatie Haspelsestraat. Kaarten zijn telefonisch te bestellen via de Limburgs Kerstcircus Info-Ticketlijn: 06 - 51 24 00 96 of via internet verkrijgbaar www.limburgskerstcircus.nl Toegangspijzen zijn vanaf ¤ 13,=. Kinderen tot 2 jaar gratis (mits op schoot)