Ingezonden persbericht


UITNODIGING première Ben ik al geboren?

Toneelgroep De Appel nodigt u van harte uit voor de première van Ben ik al geboren? van Gerardjan Rijnders op zaterdag 20 december in het Appeltheater, Duinstraat 6 Den Haag, aanvang 20.15 uur.

tekst/regie Gerardjan Rijnders
spel Marguerite de Brauw, Sacha Bulthuis, Jan-Paul Buijs, Judith Linssen, Hugo Maerten, Ellen Parren en Roel Voorbij choreografie/dans Lonneke van Leth
toneelbeeld/licht Marc Warning
kostuums Sabine Snijders
dramaturgie Alain Pringels

Een vrouw (Sacha Bulthuis) wandelt letterlijk door haar herinnering. Ze kijkt toe. Ze ziet mensen dingen doen; praten, ruziën... Ze kan niet verstaan wat ze zeggen, maar ze kent hen, denkt ze. Ze vertelt over wie en wat ze daar ziet. Beelden, smaken, passies van vroeger doorkruisen haar pad. Maar behoort wat zij ziet werkelijk tot het verleden? Of is het allemaal fantasie? En wat als het allemaal nu gebeurt? Echt is? Waar bevindt zij zich eigenlijk? Ben ik al geboren? Een bizarre beeldende voorstelling waarin het geheugen een belangrijke rol speelt.

Als u van deze uitnodiging gebruik maakt, verzoek ik u om uw reservering (voor 1 of 2 perskaarten) vóór 5 december per e-mail of telefonisch (eveline@toneelgroepdeappel.nl of 070 3523344) door te geven. U kunt uw kaarten op de avond van de première voor 20.00 uur afhalen bij de persbalie in de foyer van het Appeltheater.

Met vriendelijke groet en tot ziens in het Appeltheater,

Eveline van Leeuwen
publiciteit

postadres Postbus 84260 2508 AG Den Haag
bezoekadres Duinstraat 6 Den Haag
kantoor 070 3523344
kassa 070 3502200
www.toneelgroepdeappel.nl