Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

20 DECEMBER IN BAZART: TEXTURES

Datum: 14 december
Afzender: Bazart

Zaterdag 20 december zal Textures, in het kader van hun najaarstoer, hun nieuwste werk ten gehore brengen in poppodium Bazart. Zij zijn de afsluiter van een regelmatig terugkerende Metal Mayhem Avond waarbij deze keer ook de formaties Deadlock, Cirrha Niva en The Dead Normality optreden.

Na een geslaagd festivalseizoen in binnen- en buitenland (onder andere Lowlands, Appelpop, Summer Breeze (D) en Brutal Assault (CZ)) en enkele buitenlandse toers, besteedt Brabantse metalband Textures nu ruim aandacht aan de Nederlandse popzalen.

Met de eerste plaat Polars zette Textures zich in een klap op de kaart van de Nederlandse Metal en kreeg de band een Essent award voor 'Meest Veelbelovende Act'. Nu, vele shows door heel Europa later, staat de tournee in het teken van hun derde album Silhouettes. De sound is iets toegankelijker geworden doordat de nadruk is komen te liggen op losse liedjes in plaats van een geheelomvattend concept, maar dit neemt niets weg van de intensiteit van het album. Textures is nog steeds energiek, creatief en divers. Een steeds groter publiek waardeert dit: met Silhouettes behaalde de band zijn eerste Album Top 100-notering. Onlangs is ook hun eerste videoclip opgenomen in de TMF playlist.

Zaal gaat open om 20:00 uur. Entree is 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Meer info op:

www.bazart.nl
www.texturesband.com
www.xdeadlockx.com
www.myspace.com/cirrhaniva
www.thedeadnormality.com

EINDE PERBERICHT

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Debby Magdelijns
Publiciteit Bazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
E: publiciteit@bazart.nl
M: 0645702655

---
Bazart
Loosduinsekade 725
T: 070 3239652
Tram 2 richting Kraaijenstein, halte Nieuwendamlaan Nachbus 3 vanaf 02.00 ieder uur pal voor de deur
Parkeren voor de deur

WWW.BAZART.NL