Gemeente Barendrecht

Burgemeester opent Winterwonderland

BARENDRECHT (donderdag 18 december 2008) ­ Op zaterdag 20 december opent burgemeester Van Belzen om 11.00 uur Winterwonderland op het Middeldijkerplein te Barendrecht-Carnisselande. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Alle-r-hande en Servicebureau Humanitas Inclusief en Vestia.

Van 11.00 uur tot 16.00 worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo zijn er optredens van de Harmonievereniging Barendrecht, Eddy van Rosengarten en een clown. Ook is er een rad van avontuur, een loungebus, diverse kraampjes, creatieve workshops en een levende kerststal.

Doel van het evenement
De organisatoren proberen door middel van dit evenement de omgeving en haar inwoners op een positieve manier in het licht te zetten. Verder is het evenement vooral bedoeld om Barendrechtse inwoners elkaar te laten ontmoeten. Het evenement Winterwonderland levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het collegeprogramma 'Barendrecht investeert in ontmoeting', waarin het motto 'Samen Wonen, Samen Werken, Samen Leven' centraal staat. Het Barendrechtse gemeentebestuur is dan ook blij met dit initiatief.


---------------------------------------------

Noot voor de redactie,