TROS

Hilversum, 18-12-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 20 december
Radio 2 - 16.00 uur

ILSE DELANGE, BERGET LEWIS EN GRAD DAMEN
TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 20 december in TROS MUZIEKCAFÉ een special met:

Ilse DeLange ontving vorige maand een Platina award voor haar nieuwe album 'Incredible'. Op 21 maart 2009 viert zij in Ahoy dit succes met een concert waar zij haar grootste hits en diverse nummers van het nieuwe album ten gehore zal brengen. Met de titelsong 'So Incredible' van dit album scoort zij haar eerste nummer 1 hit!

En tussen 16.00 en 17.00 uur ontvangt presentator Daniël Dekker in het TROS MUZIEKCAFÉ:

Grad Damen
In café Bolle Jan, de kroeg van Rene Froger's vader, wordt Grad Damen als zeventienjarige jongen ontdekt. Grad Damen's carrière komt pas echt op gang met de single 'Alisha', een vertaling van het nummer 'Un Canto a Galicia' van Julio Iglesias, dat een hit wordt. Zijn laatste album 'Kom weer bij mij' dat begin dit jaar uitkwam is in een nieuw jasje gestoken. Er zijn drie nummers van de cd vervangen voor de nieuwe kerstliedjes van Grad Damen.

Berget Lewis
Berget Lewis is een veelgevraagd soulzangeres. Ze zong onder andere bij Total Touch, Candy Dulfer en Ruth Jacott. Samen met Edwin Evers won zij de finale van het programma Just The Two of Us. Haar debuutalbum 'Finally' kwam vorig jaar oktober uit. In het najaar van 2009 start zij met de Finally theatertour. Tijd voor een gesprek en een optreden met deze queen of soul.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS