Cool design op de Christmas Craftymarkt in Amsterdam


'Kerst-shop je suf voor unieke cadeautjes onder de kerstboom'

AMSTERDAM, 20081214 -- In het weekend van 20 en 21 december organiseert SOOOHAPPY.COM in samenwerking met het Jan Maijencollectief, de allereerste Christmas Craftymarkt op het Jan Maijenplein, in het staddeel De Baarsjes in Amsterdam.

De decembermaand is de maand van cadeautjes geven. Mensen trekken massaal de winkelstraten in op zoek naar dat ene speciale geschenk voor die bijzondere persoon. In deze zoektocht probeert menig koper zo orgineel mogelijk te zijn in zijn of haar keuze. Iets wat niet mee valt in een tijd waarin in elke stad dezelfde winkels met hetzelfde assortiment je aanstaren.
Dat de D.I.Y. (do it yourself) cultuur steeds meer in opkomst is, is in die zin helemaal niet zo gek. Hoe meet je jezelf anders nog een eigen identiteit aan? SOOOHAPPY.COM houdt zich al een aantal jaren bezig met het promoten van ontwerpers, kunstenaars en andere creatieven die telkens weer met bijzondere hand gemaakte artikelen in kleine oplagen of zelfs unieke items komen.
In deze december-koopmaand resulteert dat in een heuse kerstmarkt: "De Christmas Craftymarkt". waar enkele tientallen designers de allerleukste, meest unieke kerstcadeautjes verkopen. Van exclusieve (doch betaalbare!) sieraden van het ontwerpersduo Hartog & Henneman, tot de allerfeestelijkste tafelkleden van Stoffige Zaken, tot unieke accessoires van Frank & Gertrude, tot de meest bizarre poppen die je ooit hebt gezien (Horriblesweet). Het aanbod is zo breed en zo bijzonder dat de cadeautjes onder de kerstboom nog nooit zo'n succes waren!
De Christmas Craftymarkt vindt plaats in het 'upcoming' stadsdeel 'De Baarsjes', in Amsterdam op een heel bijzonder plein: Het Jan Maijenplein aan de Jan Maijenstraat. Ook wel omschreven als: "een openluchtmuseum van de Amsterdamse school".
Architectuur, Kunst, design en ouderwetse kerstmarkt gezelligheid ontmoeten elkaar dus tijdens de eerste Christmas Craftymarkt op 20 en 21 december van 12:00 tot 21:00. Komt dat zien, komt dat zien!

Meer informatie www.craftymarkt.nl
Contact: info@craftymarkt.nl





SOOOHAPPY.COM