Ingezonden persbericht


Podium Hardenberg

p e r s b e r i c h t

MEGAMUZIEKWEEKEND IN PODIUM

Hardenberg -, Podium Hardenberg staat op de drempel van een waar 'Megaweekend', nee: een 'Mega Muziekweekend'! Zaterdag een splinternieuwe en zeer verrassende editie van 'Ladiesnight' met de waanzinnige female DJ Carita la Nina en zondagmiddag 'Tribute to the Monsters of Rock' met de tributebands van AC/DC, Metallica en Gun's and Roses.

Zaterdag (20-12) is het 'Ladiesnight' waarbij de dames weer flink in de watten worden gelegd. Natuurlijk is er gratis entree en een gratis welkomstcocktail voor alle dames, maar ook volop ladies entertainment! Mooie mannen, massages, kapsalon, candyshop, etc. etc. Onze DJ MAN!E zal zijn kunsten weer vertonen met het beste op gebied van eclectic, dance & urbanmusic, en we hebben female DJ Carita la Nina uitgenodigd. Carita wordt gezien als 'one of the guys', en dat bedoelen we als compliment! In 'Club Slam!' zal DJ Patrick de lekkerst mix draaien van top 40 muziek, dance en harddance. Voor ieder wat wils dus weer deze avond, maar... ladies first!

Zondag (21-12) vanaf 15.00 uur: 'A TRIBUTE TO MONSTERS OF ROCK - THE X-MASS EDITION'. Een lange titel voor een daverende line up die Hardenberg op haar grondvesten zal doen schudden. De echte muziekliefhebber is zondag aan de Jan Weitkamplaan te vinden. Het feest is gebaseerd op de populaire festivals in de jaren 80 met de beste hardrockbands op één festival! Ook de 2008-editie beloofd weer een topper te worden, met een line-up om van te smullen! Drie van de grootste namen uit de hardrockscene zul je zien en horen: AC/DC (by Action In DC), Metallica (by Nutellica) en Gun's 'n Roses (by Hollywood Rose). De allerbeste tributebands uit het genre brengen een ode aan hun helden, en daar moet je bij zijn! Een hele zondag lang de beste hardrock in Podium met fantastische spectaculaire shows! Meer programma-informatie lees je op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht