Politie Zeeland


---


Z-2438-2008 Rijden onder invloed, Breskens
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.25 uur is een 24-jarige automobiliste uit Breskens, aan de Kaai in Breskens gecontroleerd op het rijden onder invloed.
De vrouw werd aan de kant gezet omdat ze geen voorrang verleende aan een politieauto en niet stopte voor een stopbord.

Uit ademanalyse bleek dat ze ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

O-2439-2008 Eenzijdig ongeval onder invloed, Sint Annaland
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.40 uur vond er op de Annavosdijk in Sint Annaland een eenzijdig ongeval plaats.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Annavosdijk komende uit de richting van Sint Annaland en gaande in de richting van Stavenisse.
Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en kwam in een lager gelegen sloot, onder aan de dijk tot stilstand.
De man kon zelf uit zijn auto komen. Hij bleef ongedeerd; zijn auto raakte beschadigd.

Uit ademanalyse bleek dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

O-2440-2008 Kop-staart aanrijding Tholen, Getuigenoproep
Vrijdagavond rond 21.20 uur vond er op de Nieuwe Postweg in Tholen een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een onbekend gebleven automobilist(e) reed over de Nieuwe Postweg komende uit de richting van de Thoolse brug. Toen hij/zij net na de afrit Thoolse brug plotseling remde om op de weg te keren, remde ook de achter hem/haar rijdende 20-jarige automobilist uit Halsteren. Een 18-jarige automobilist uit Halsteren, die daar achter reed kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
De onbekend gebleven automobilist(e) reed, nadat hij/zij een aanrijding veroorzaakt had door.
De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Tholen of op telefoonnummer 0900-8844.

O-2441-2008 Man gewond aangetroffen, Goes - Getuigenoproep
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.50 uur, kreeg politie Zeeland de melding dat er een man op straat lag aan de Voorstad in Goes.
Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek dat de man, een 22-jarige Goesenaar met zijn fiets op de kruising Voorstad, Zonnebloemstraat lag. Hij was buiten kennis en ernstig gewond aan zijn hoofd.
De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Vermoedelijk is de man, door onbekende oorzaak, gevallen met zijn fiets toen hij vanuit de richting van de Oostwal de kruising opreed. De politie is op zoek naar personen die hebben gezien wat er gebeurd is. Zij worden verzocht zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.





Politie Zeeland