Politie Brabant-Noord

Slachtoffer steekincident Uden weer thuis

Politie zet onderzoek voort

Uden, 20-12-2008

De 21-jarige Udenaar die vrijdagavond het slachtoffer werd van een steekincident is weer thuis. Hij werd omstreeks 23.00 uur samen met een 28-jarige vrouw uit Uden in het park aan de Drossaert aangevallen door twee mannen. De Udenaar werd geslagen en één maal met een mes gestoken. De vrouw werd in haar buik geschopt. Zij was zichtbaar zwanger. Na behandeling in het ziekenhuis mochten beiden weer naar huis. Ze maken het naar omstandigheden goed. Ook met het ongeboren kindje is alles goed. De politie zet het onderzoek voort en kan in het belang hiervan vooralsnog geen verdere mededelingen doen.

Eerder berichtte de politie:

Man neergestoken in Drossaert Park - Politie verricht onderzoek

Uden - De politie verricht momenteel onderzoek naar een steekincident dat vrijdagavond omstreeks 23.00 uur heeft plaatsgevonden in het Drossaert Park te Uden. Een 21-jarige jongeman uit Uden raakte daarbij gewond.

Het slachtoffer werd samen met een 28-jarige vrouw uit Uden in het park aangevallen door twee mannen. De vrouw werd geschopt. De man werd geslagen en gestoken. Beiden zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek. De toestand waarin de slachtoffers verkeren, is nog onbekend.

De politie is druk doende met het onderzoek. In het belang hiervan kunnen vooralsnog geen verdere mededelingen worden gedaan.