Politie Gelderland-Midden

Politie start onderzoek overval


Publicatiedatum: 20-12-2008 20:49:20

ARNHEM - De politie is zaterdagavond 20 december een onderzoek gestart naar een overval op een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem.
Omstreeks 20:00 uur kreeg de politie een melding dat twee onbekende mannen het tankstation zouden hebben overvallen. Een medewerker van het tankstation zou onder bedreiging onder meer geld hebben moeten afgeven. Vervolgens zouden de mannen gevlucht zijn in de richting van de IJssellaan. De medewerker van het tankstation is hevig geschrokken, maar niet gewond geraakt bij de overval.
De politie is direct na de melding een onderzoek gestart en zoekt onder meer in de omgeving van het tankstation naar de overvallers. Het zou gaan om twee jonge mannen met een getint uiterlijk. Beide mannen waren gemaskerd. Eén van de mannen zou een rode jas hebben gedragen.

Politie zoekt getuigen
Heeft u zaterdagavond omstreeks 20:00 uur iets gehoord of gezien dat met de overval te maken kan hebben? De politie zoekt vooral naar mogelijke getuigen die hebben staan wachten bij de nabijgelegen bushalte en wellicht de mogelijke daders hebben zien aankomen, danwel zien vluchten. Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
Piketvoorlichter Femke van Ottele
026 376 3050 (tot 22:00 uur)

---