Option N.V.



Option benoemt Philippe Rogge in de nieuwe functie van Chief Operating Officer

LEUVEN, België â 23 december 2008 â Option N.V. (EURONEXT Brussel: OPTI; OTC: OPNVY), de specialist op het vlak van draadloze communicatie, maakt vandaag bekend dat het een belangrijke versterking van zijn management- en organisatiestructuur heeft doorgevoerd met de benoeming van Philippe Rogge als eerste Chief Operating Officer van het bedrijf.

Philippe werkte voorheen bij de Belgacom Group, waar hij tot voor kort Vice President Business Development & Planning was. Tijdens zijn zeven jaar bij het grootste telecommunicatiebedrijf van België bekleedde hij een aantal strategische en operationele functies, waarbij hij steeds rapporteerde aan leden van het directiecomité van het bedrijf. Daarvoor verwierf hij ervaring op het vlak van financieel management en IT binnen de shipping- en petrochemische industrie.

Philippe studeerde af aan de Universiteit Gent en behaalde postacademische diplomaâs aan de Vlerick School of Management en INSEAD. In zijn vrije tijd is Philippe een verwoed zeiler en vertegenwoordigde hij België hiervoor op internationaal niveau. Hij combineert zijn organisatorische vaardigheden met zijn passie voor sport als lid van de Raad van Bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Philippe zal in dienst treden bij Option in januari 2009 en rechtstreeks naar de CEO rapporteren. Hij zal Sales, Operations en Marketing aansturen en verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse management dat er voor moet zorgen dat Option alle aspecten van haar âvalue propositionâ naar de draadloze markten kan realiseren.

âDit is een uitstekend moment om te gaan werken voor een bedrijf dat wereldwijd actief is en zich op het voorplan bevindt van het design, de ontwikkeling en de productie van oplossingen die het fundament vormen van de snel wijzigende markt van mobiel breedbandâ, zegt Philippe Rogge.

âDit is een natuurlijke stap in de verdere evolutie van het bedrijf. Option is gegroeid tot een niveau waarvan onze Raad van Bestuur van oordeel is dat een duidelijkere scheiding tussen strategische en operationele verantwoordelijkheden ten goede zal komen aan onze klanten, onze investeerders en ons personeelâ, zegt Jan Callewaert, CEO van Option. âDe benoeming van deze competente en ervaren professional toont ons vertrouwen in het marktpotentieel van Option, terwijl het versterken van het managementteam mijzelf de kans geeft om de toekomststrategie van het bedrijf verder uit te werken en nieuwe mogelijkheden te evalueren.â

MEDIA CONTACT
Jan Poté, PR & Media Relations
Tel +32 (0)475 92 55 82, E-mail: j.pote@option.com

OVER OPTION
Option is de vernieuwer op het gebied van draadloze communicatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van draadloze verbindingstools met 3G HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE en WLAN-technologie. Option heeft een stevige reputatie opgebouwd met de creatie van verbluffende nieuwe producten die de prestaties en mogelijkheden van draadloze communicatie ingrijpend verbeteren. De maatschappelijke zetel van Option is gevestigd in Leuven, België. Het bedrijf heeft R&D-centra in België (Leuven) en Duitsland (Düsseldorf en Augsburg), en een vestiging met ISO 9001-certificaat voor productie, engineering en logistiek in Ierland (Cork). Option heeft kantoren in Europa, Amerika, Azië, Japan en Australië. Voor meer informatie, surf naar www.option.com.

Copyright (c)2008 OPTION. Alle rechten voorbehouden. Alle product- en bedrijfsnamen hier vermeld kunnen (geregistreerde) merken of handelsbenamingen zijn.