Gemeente Langedijk


14 november 2008

Jongeren organiseren zeskamp voor Langedijker jeugd

Op woensdag 24 december begint vanaf 13.00 uur de zeskamp voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. In sporthal Geestmerambacht zal de strijd losbarsten tussen maximaal twaalf teams van vier. De jongeren zijn actief binnen het Ruimte voor Contact project en zullen bij de uitvoering van de zeskamp worden ondersteund door Sport Servicepunt Langedijk, Kern8 en Mohammed Ben Ali van Ben Ali gym.

Iedereen binnen Langedijk in de leeftijd van 12 tot 17 jaar kan zich opgeven en een team moet zoals gemeld bestaan uit vier personen. De teams kunnen opgegeven worden via de mail (jorn@sportsl.nl), op de website www.sportsl.nl en via inschrijfformulieren die op verschillende plaatsen in Langedijk verkrijgbaar zijn. Opgeven kan tot 19 december. Er kunnen maximaal twaalf teams meedoen, dus zorg dat je er snel bij bent.

De onderdelen zijn levend tafelvoetbal, slingerbal, touch rugby, tuimelaar, wereldbal parcours en een opblaasbaar twister. Voor meer informatie over de onderdelen kan er gekeken worden op de website. De twaalf teams zullen op alle onderdelen de mogelijkheid hebben om punten te verdienen. Voor de winnaars liggen er uiteraard mooie prijzen klaar. Deelname voor een team is gratis. Tussen de onderdelen door is er ook nog een kickbox demonstratie door de jongeren en Mohammed Ben Ali en zal er gedurende de hele zeskamp muziek gedraaid worden en gezorgd worden voor een relaxte sfeer.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen kunt u terecht bij Jörn Job Klaver van Sport Servicepunt Langedijk op nummer 0226-343453, jorn@sportsl.nl of op www.sportsl.nl .