Deelgemeente Charlois Rotterdam

Eindejaarsbijeenkomst Ondernemerstafel Charlois

Het is in Charlois inmiddels een traditie om samen met de Charloise ondernemers het jaar uit te luiden door middel van een Eindejaarsbijeenkomst van de Ondernemerstafel.

Lionel Martijn, portefeuillehouder Sociale en Economische Zaken, heette de circa 70 ondernemers van harte welkom (foto: fotopersbureau Cor Vos)

Dit jaar op dinsdagavond 16 december- werd deze bijeenkomst uiteraard gehouden in het nieuwe Ondernemershuis Zuid aan de Wevershoekstraat 380-388.

De ondernemers werden welkom geheten door Lionel Martijn, portefeuillehouder Sociale en Economische Zaken van de deelgemeente Charlois. Hij schetste onder meer een beeld van de economische ontwikkelingen in Charlois in het jaar dat nu bijna achter ons ligt.

Max Lampe van het Ontwikkelingbedrijf Rotterdam (OBR) vertelde vervolgens de circa 70 aanwezige Charloise Ondernemers meer over Veilig Ondernemen en projecten die de veiligheid van ondernemers, hun medewerkers en hun klanten moeten verbeteren

Maar de Ondernemerstafel is natuurlijk ook bij uitstek de plek om te netwerken. In een ongedwongen sfeer konden ondernemers nader kennismaken met elkaar en met de aanwezige dagelijks bestuurders en deelraadsleden.

De Eindejaars Ondernemerstafel is georganiseerd door de deelgemeente Charlois.