Deelgemeente Charlois Rotterdam

Baby op komst? Kom naar Bébé!

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst Rotterdam-Rijnmond (GGD) organiseert in januari en februari bijeenkomsten voor zwangere vrouwen in gezondheidscentrum Zuiderkroon in Pendrecht.

Wil je meer weten over hoe je kindje groeit in de buik? Wil je horen hoe anderen zich voorbereiden op de komst van de baby? Ben je nieuwsgierig of misschien wel nerveus over het moeder worden? Bij Bébé kun je hierover praten. Elke week komt er een vaste groep van zes tot tien vrouwen bij elkaar om te praten over de zwangerschap en hoe je je kindje al een beetje kunt leren kennen voor de geboorte. Ook komt er een verloskundige aan wie je al je vragen kunt stellen.

Bébé-bijeenkomsten zijn gratis en worden gehouden in gezondheidscentrum Zuiderkroon, Vlissingenplein 1-5 in Pendrecht. Ook patiënten van andere huisartsen zijn welkom. Bébé start op verschillende momenten in januari en februari.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op voor meer informatie op de website www.ggd.rotterdam.nl/bebe of bel de Gezondheidslijn: (010) 433 99 66. Lijkt het je leuk om andere zwangere vrouwen te ontmoeten en ervaringen te delen? Meld je aan! Dat kan via e-mail: bebe@ggd.rotterdam.nl of bij de Gezondsheidslijn (010) 433 99 66