Audax HP/DeTijd Jan Dijkgraaf hoofdredacteur van HP/DeTijd Dinsdag 23 December, 2008

Jan Dijkgraaf is aangesteld als nieuwe hoofdredacteur voor het opinieweekblad HP/De Tijd. Met de komst van Dijkgraaf is het reorganisatieproces binnen HP/ De
Tijd afgerond. In zijn nieuwe functie van hoofdredacteur zal Jan Dijkgraaf vanaf 5 januari 2009 de herpositionering van het weekblad leiden. Ook zal hij op korte termijn zorgdragen voor de lancering van de nieuwe HP/De Tijd website. âAudax heeft het volste vertrouwen dat Dijkgraaf de juiste persoon op het juiste moment is om HP/De Tijd weer een nieuwe weg te laten inslaanâ, aldus voorzitter van de hoofddirectie van Audax, Carel Bikkers.

Jan Dijkgraaf (1962) was tot voor kort zelfstandig werkzaam als media-adviseur bij onder andere de ANWB. In het verleden is hij als hoofdredacteur werkzaam geweest voor de gratis krant Metro en het tijdschrift Management Team. Zijn journalistieke basis heeft hij in de jaren â90 gelegd als sportverslaggever van de Haagsche Courant en later als chef redactie van het Rotterdams Nieuwsblad.

HP/De Tijd is een uitgave van Audax Publishing. Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden wekelijks circa 3 miljoen exemplaren tijdschriften, Nederlandse en buitenlandse kranten, boeken en kantoorartikelen verzonden.