NLtracks geeft een jaar lang gratis concerten weg

24/12/2008 12:00

NL Tracks

Amsterdam 24 december 2008

P e r s b e r i c h t

Zestienjarige wint NLtracks kerstwedstrijd

NLtracks geeft een jaar lang gratis concerten weg

AMSTERDAM -De zestienjarige Barbara Jouvenaar is de gelukkige winnares van de NLtracks Kerstactie. Zij mag van www.nltracks.nl in 2009 elke maand gratis naar een concert van een Nederlandse artiest.

De afgelopen twee weken konden luisteraars van www.NLtracks.nl meedoen met de NLtracks Kerstactie. Zij kregen de kans een jaar lang gratis concerten te winnen.

Om mee te dingen, moesten zij een alternatief kerstverhaal insturen waarin Nederlandse artiesten de hoofdrol speelden.

Van alle inzendingen vond de redactie de inzending van Barbara Jouvenaarde beste.De redactie vond dat zij het best in haar kerstverhaaluiteenlopende artiesten combineerde, zoals dat ook gebeurt op NLtracks,

De radiosite werd in de afgelopen week overspoeld met kerstverhalen. Dit tot bescheiden verbazing van de werknemers.

Een half jaar geleden ging NLtracks live. Op www.nltracks.nl is al alles te vinden over artiesten als Marco Borsato, Ilse DeLange, BLOF, Anouk of Jan Smit en daar komen steeds meer bekende en minder bekende artiesten bij.

Bezoekers van de website kunnen tegelijkertijd naar een video van hun favoriete artiest kijken en het laatste nieuws of een recensie of interview lezen, een cd bestellen, naar de webradio luisteren en meedoen aan een actie met prijzen.

Het winnende kerstverhaal:

Meer informatie: www.nltracks.nl





http://www.nltracks.nl/