Politie Zuid-Holland-Zuid

24/12 Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Dordrecht, 24-12-2008 o Persberichten district II

VERDACHTE VAN MISHANDELINGEN AANGEHOUDEN
GORINCHEM Een 24-jarige man uit Gorinchem is op 23 december op het politiebureau aan de Willem de Vries Robbéweg aangehouden. Hij meldde zich daar vrijwillig. De man zou op 17 december een 20-jarige man uit Noordeloos in een snookercentrum in Gorinchem hebben mishandeld. Het slachtoffer was hier aan het poolen, toen de verdachte hem aansprak en meteen een kopstoot gaf . Het slachtoffer liep hierdoor een gebroken neus op. Ook raakte hij een lens kwijt. De verdachte is in verzekering gesteld en is verhoord.
De man wordt ook als verdachte gehoord voor een mishandeling die plaatsvond op 21 december jl. Toen kreeg een 29-jarige man uit Gorinchem van de verdachte een klap op zijn hoofd. Hij liep een wond op die gehecht moest worden.

GAS IN PLAATS VAN REM
GORINCHEM Op dinsdagmorgen 23 december heeft een 77-jarige vrouw uit Gorinchem een 77-jarige man uit Gorinchem aangereden. De vrouw waste bij haar woning aan de Wijnkoperstraat haar auto en wilde het voertuig in de garagebox rijden. Per ongeluk reed zij naar achteren in plaats van naar voren waarbij ze de man aanreed die tussen haar auto en de zijne stond. Vermoedelijk gaf zij daarbij gas in plaats van de rem in te trappen. De man liep wat blauwe plekken en schaafwonden op en werd ter plaatse behandeld door het personeel van de ambulancedienst. De autos van de man en vrouw liepen aanzienlijke blikschade op.