Politie Drenthe

Woensdag

Assen, 24-12-2008

Aanhoudingen huiselijk geweld

HOOGEVEEN Dinsdagmorgen is een 27-jarige man uit Hoogeveen aangehouden voor huiselijk geweld. De man zou zijn moeder meerdere malen hebben mishandeld. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart. (08-202064)

ERICA Een 34-jarige man uit Erica is dinsdag aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou eerder die avond zijn vriendin hebben mishandeld en bedreigd hebben met een mes. De vrouw alarmeerde de politie welke de man kon aanhouden. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart. (08-202238)

Voetganger geschept door auto

EMMEN Een 31-jarige vrouw uit Emmen is dinsdagmiddag geschept door een 44-jarige automobilist uit Emmen. De man reed over de Wilhelminastraat in de richting van de Hoofdstraat. De vrouw wilde oversteken bij het zebrapad, maar de automobilist zag haar over het hoofd en schepte de vrouw. De vrouw is met letsel aan het hoofd overgebracht naar het Scheperziekenhuis te Emmen. (08-202201)

Rijbewijs alcomobilist ingevorderd

ELIM Een 49-jarige automobilist uit Elim is dinsdagavond op de Carstensdijk aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij de ademanalyse blies de man 405 ug/l (0,9 promille). Verdere controle wees uit dat de man al meerdere malen is aangehouden voor het rijden onder invloed. De man is hierop aangehouden een meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. (08-202227)

Onverzekerd en zonder rijbewijs op weg

EMMEN Dinsdagmiddag liep een 37-jarige man uit Emmen bij een algemene verkeerscontrole tegen de lamp. De man reed rond in een onverzekerde auto en zonder geldig rijbewijs. Voor beide overtredingen wordt proces verbaal opgemaakt. De auto is in beslag genomen. (08202190)

Rijden met ingevorderd rijbewijs

ASSEN Een 28-jarige automobilist uit Assen heeft in de nacht van dinsdag op woensdag wederom een bekeuring ontvangen. De man reed in zijn auto terwijl zijn rijbewijs enkele maanden geleden was ingevorderd. De man heeft hiervoor een bekeuring ontvangen. (08-202277)

Politie onderzoekt inbraak sportkantine

EXLOO Dinsdagmorgen kreeg de politie de melding dat er was ingebroken bij een sportkantine aan de Hoofdstraat. Ter plaatse bleek dat er onder andere een stereo-installatie en een aantal kratten bier waren weggenomen. De politie onderzoekt de zaak. (08-202143)

Bekeurd voor verbranden afval

HOOGHALEN In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een 39-jarige man uit Hooghalen een bekeuring ontvangen. De man was zonder vergunning afval aan het verbranden in een olievat. Hij heeft hiervoor een bekeuring ontvangen. (08-202282)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 451280

25 december worden er geen persberichten gepubliceerd. Vrijdag 26 december worden de persberichten rond 14.00 uur geplaatst.