Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 11.30 uur

Utrecht, 24-12-2008

Dronken ordeverstoorder aangehouden

AMERSFOORT Dinsdagavond rond 23.45 uur is in de Haydnstraat in Amersfoort een 22-jarige man aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.De dronken man uit Amersfoort, die de laatste tijd regelmatig in beeld komt bij de politie, schreeuwde door de straat. De politie heeft hem aangehouden en laat hem zijn roes uitslapen, voor hij ondervraagd wordt.

Beschonken bestuurder

AMERSFOORT De politie heeft dinsdagavond een man in Amersfoort aangehouden, omdat hij tegen de rijrichting in reed op de Hendrik van Viandenstraat.Ook bleek dat de 35-jarige Amersfoorter gedronken had. Op het bureau werd bij hem een blaastest afgenomen, waar hij 475 ug/l blies. De man heeft een rijverbod gekregen voor vier uur. Tevens kreeg hij een bekeuring voor het rijden tegen de rijrichting in.

Rijden op gestolen fiets

AMERSFOORT Dinsdagavond is een 19-jarige jongen aangehouden.Op het Smallepad werd de Amersfoorter gecontroleerd, omdat hij zonder licht reed. Ook bleek hij op een gestolen fiets te rijden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Overlast vuurwerk

AMERSFOORT De politie heeft dinsdagavond rond 20.00 uur twee jongens naar Bureau Halt verwezen, omdat zij overlast veroorzaakten met vuurwerk op de Weberstraat in Amersfoort. Hun ouders zijn op de hoogte gebracht van het incident.

Gestolen fiets

AMERSFOORT Dinsdagmiddag heeft de politie een gestolen fiets in beslag genomen in Amersfoort.

Een 17-jarige jongen uit Leusden werd gecontroleerd op het Grote Spui. Op het bureau bleek dat de fiets waar de jongen op reed, gestolen is. Toen hij verhoord werd, weigerde hij de naam te noemen van de persoon waarvan hij de fiets kocht.

Tegen de Leusdenaar is proces-verbaal opgemaakt.