Politiebond ACP

24 december 2008

Kerstster Jan Willem

Door: Jasper Achterbergh

Jan Willem van Doorn (24) collega uit de regio Rotterdam Rijnmond en aan het werk tijdens de kerst was één van de vijf winnaars van de kerststerrenactie van het CNV.
Kerstster Jan Willem van Doorn, samen met zijn moeder.

Kerstster Jan Willem van Doorn, samen met zijn moeder.

Om aandacht te vragen voor mensen die tijdens de kerst werken, startte het CNV de actie kerststerren. Uit handen van ACP regiobestuurders Rob Mussert en Johan Kerbel ontving Jan Willem een dinerbon van 500 euro om samen met zijn team uit eten te gaan. Zijn moeder had hem aangemeld om daarmee haar zoon, maar daarmee ook al zijn collega's in het zonnetje te zetten. Samen met Jan Willem en zijn collega's genoot zij van de meegebrachte taart en een fles alcoholvrije (er moest daarna toch ook weer gewerkt worden) bubbels.

`Het hoort er nu eenmaal bij'
Iedereen vond het mooi dat er aandacht was voor het werken met kerst, maar vond het weinig bijzonders. `Werken met de feestdagen, hoort er nu eenmaal bij' was een veelgehoorde opmerking. Jan Willem zelf: `We proberen er iets feestelijks van te maken, daar is ook wel ruimte voor want met de kerst is het minder druk dan een week later met oud en nieuw.'

Als ACP wensen wij Jan Willem en al onze andere kerststerren een gelukkig kerstfeest toe.

---

Links:
www.cnv.nl/nc/home/nieuwsbericht/artikel/34765/