Fortis Bank

Persbericht
Amsterdam, 24 december 2008

Raad van Bestuur Fortis Bank Nederland ziet af van variabele beloning en bonus over 2008 Fortis Bank Nederland

De Raad van Bestuur van Fortis Bank Nederland heeft besloten af te zien van de variabele beloning en iedere vorm van bonus over 2008. Het Bestuur vindt het gezien de Prins Bernhardplein 200 marktomstandigheden en de overname door de Nederlandse Staat niet gepast een 1097 JB Amsterdam variabele beloning en bonus over 2008 te ontvangen.

www.fortis.nl

Fortis Bank Nederland (HOLDING) N.V. is een in Nederland gevestigde holdingmaatschappij van een reeks verschillende ondernemingen die zich bezighouden met bancaire en financiële dienstverlening in binnen- en buitenland. De holding is actief in meer dan 20 landen.

Fortis Bank Nederland biedt particuliere, zakelijke en institutionele klanten een uitgebreid pakket producten en diensten. Het brede dienstenassortiment varieert van consumentenfinanciering en creditcards tot factoring- en trustdiensten, bedrijfs-, energie-, goederen- en scheepsfinanciering, transactiebankieren en dienstverlening op het gebied van clearing, bewaarneming en fondsadministratie, investment banking en financiële markten.

Perscontact:
Utrecht : +31 (0)30 226 32 19