Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zonnetour.nl blijft hoofdsponsor Nederlands Korfbalteam

Zeist 24 december 2008- Zonnetour.nl blijft sponsor van het Nederlands Team dat van 27 tot en met 30 december in Topsportcentrum Rotterdam zal strijden om de titel van de TIME for Korfbal Challenge. Daarnaast zal Zonnetour.nl tot en met 2010 ook hoofdsponsor blijven van hét korfbalfeest van het jaar, de Zonnetour.nl Korfbal Leaguefinale in Ahoy.

Hans Mosselman, directeur van Zonnetour.nl, heeft een drukke tijd achter de rug met de verkoop van moedermaatschappij Sudtours en het opzetten van de nieuwe plannen met het succesvolle Zonnetour.nl. Afgelopen jaren heeft hij bij het KNKV een zeer warm en positief gevoel gehad en de gezamenlijke acties bleken zodanig succesvol dat de verlenging van de samenwerking voor iedereen zeer logisch was.

Het KNKV ervaart in Zonnetour.nl een betrouwbare reispartner en werkt prettig samen bij het organiseren van de diverse reizen en evenementen van het KNKV. Jaap Broersma, directeur van het KNKV geeft daarom aan alle vertrouwen te hebben in de samenwerking met Zonnetour.nl en spreekt de verwachting uit ook in 2010 bij het prestigieuze EK in Nederland de samenwerking nog verder uit te kunnen bouwen.

Van deze samenwerkingsvorm zal niet alleen het KNKV en het Nederlands Team de vruchten plukken, ook alle andere 100.000 korfballers kunnen hun voordeel halen via kortingen die Zonnetour.nl aan KNKV-leden aanbiedt via de twee reisbureaus in Rotterdam en Amsterdam.

Bij Zonnetour.nl, aanbieder van reizen via internet, staat kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel. "Het Nederlands Team onder 23 heeft als onlangs gekroonde wereldkampioen bewezen dezelfde kwaliteitseisen te stellen en die verwachtingen waar te kunnen maken. Met Zonnetour.nl willen wij graag via internet het brede publiek reizen aanbieden en ons met veel plezier verbinden aan de Zonnetour.nl Korfbal Leaguefinale in Ahoy. Als reisorganisatie met vakanties voor jong en oud voelen wij ons verbonden met korfbal, de familiesport bij uitstek. Wij verwachten veel van de samenwerking en zijn trots op wat er reeds bereikt is", aldus de heer Mosselman.