Politie Zeeland


---


W-2471-2008 Aanhouding wegens vernieling, Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.40 uur heeft politie Zeeland, aan het Arsenaalplein in Vlissingen, een 59-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens vernieling.
De man had kort daarvoor, van een horecagelegenheid aan het Arsenaalplein de ruit van een toegangsdeur vernield nadat hem de toegang tot de gelegenheid werd geweigerd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-2472-2008 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.05 uur is een 25-jarige automobilist uit de gemeente Borsele, aan de Lijnbaan in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 5,2 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 15 uur.

W-2473-2008 Mishandeling Middelburg
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.00 uur is een 34-jarige man uit Middelburg, op de Markt in Middelburg mishandeld.
De man liep in de drukte, rond sluitingstijd van de café's per ongeluk tegen een meisje / jonge vrouw aan. Direct hierop werd hij door een onbekende man (vanachteren) neergeslagen en raakte buiten bewustzijn. De 34-jarige Middelburger is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen waar hij werd behandeld aan een gat in zijn hoofd. Na behandeling kon de Middelburger het ziekenhuis verlaten.

Z-2474-2008 Rijden onder invloed, Hengstdijk
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.05 uur is een 30-jarige automobilist uit Axel aan de Vogelweg in Hengstdijk gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,6 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij zijn rijbewijs net een week terug had na het 2,5 jaar kwijt te zijn geweest wegens rijden onder invloed.
Zijn rijbewijs is wederom ingevorderd. Verder is er proces-verbaal tegen de man opgemaakt.