Ingezonden persbericht


'Nope is Dope XXL, edition White Christmas'
Grootste indoorhouse-event van het Oosten naar Enschede

When: 26 december 2008

Time: 22.00 - 06.00 uur

Where: Go Planet, Enschede

Presale: 25,- ex fee

Age: 18+

I'm dreaming of a white Christmas

Just like the ones I used to know

Where the treetops glisten,

and children listen

To hear sleigh bells in the snow...

Wie droomt nou niet van een witte kerst? Buiten alles wit, binnen gezellig met de hele familie om de kerstboom, paar blokken hout op het vuur, kalkoen in de oven en klassieke kerst hitjes uit de speakers. Pfff, wat is het leven toch mooi.

Kan het nog mooier zal je denken? De mannen van Rockstarz denken van wel. Zal het niet nog mooier zijn, wanneer je na alle bovenstaande formaliteiten nog even helemaal los kunt gaan op een fantastisch house feestje? Dit jaar lijken al jullie kerstwensen uit te komen! Vrijdag 26 december 2008 organiseert Rockstarz het grootste indoor house event van het Oosten! Duizenden liefhebbers zullen in de Go Planet, Enschede kunnen gaan genieten van de dopeste house, eclectic en urban beats van dit moment!

http://nl.youtube.com/watch?v=JnE_46bj-4s

Voor deze speciale White Christmas editie heeft Rockstarz 21 sterren uitgenodigd die allen zullen schitteren als nooit tevoren! Dit zullen ze doen, verdeeld over 3 area's!

Allereerst in de house area. In deze zaal komen we acht toppers van Nederlandse bodem tegen, die het zowel in de studio als achter de schijven hebben waar gemaakt afgelopen jaar! Zij zullen er een heel warm avondje van gaan maken tijdens deze koude winter dagen!

Area 1
Don Diablo
D-Rashid
Sidney Samson
Kenneth G
Bassjackers
Apster
Marc Benjamin
Mc V.I.

Dan de Eclectic area. In deze zaal hoef je je niet vast te pinnen aan een stijl. Het zal er van commerciele house naar dikke urban gaan en weer terug! Niets is in deze zaal te gek. Oftewel, no nonsense, gewoon losgaan en lekker knallen!

Area 2
Quintino
Real el Canario

Skitzofrenix
Jaimie Fanatic
Yasmin Le Bon
Miss Sugaware
William Shagspeare
Mc Lady Bee
Mc Bizzey

Als laatste de urban area. Hier vinden we de laatste drie mixkoningen van de avond. Hiphop, R&B, disco, classics. Ze zullen alle drie alles uit de kast halen om jullie het vuur uit de sloffen te kunnen laten dansen! So be prepared!

Area 3

Duane Franklin

Eddie Richmond
Jane Doe
Mc Dice

Tickets:
Tickets kosten 25 euro ex fee en zijn te bestellen via nopeisdope.com en Ticketonline.

Harde tickets zijn verkrijgbaar bij freerecord shop.

Meer informatie bij:
ROCKSTARZ
Tamara van Veen
Tel: 06 41 10 05 32
Email: tamara@nopeisdope.com

---- --