Nederlandse Tafeltennisbond


Jonge tafeltennissers domineren hoofdronde Enjoy & Deploy Masters bij de heren

De jonge tafeltennissers Wai Lung Chung, Nathan van der Lee en Martijn de Vries hebben overtuigend de laatste acht van de Enjoy & Deploy Masters in Veenendaal bereikt. Bij de drie qualifiers voegde zich ook nog routinier Merijn de Bruin.

Wai Lung Chung bereikte zaterdag overtuigend als groepswinnaar de finaleronde van de Enjoy & Deploy
Masters in Veenendaal. (FOTO: © Henk Hommes / NTTB)

Chung, lid van het Dutch Butterfly Team van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB), was onverslaanbaar in groep B. Ook het laatste duel tegen oud-international Merijn de Bruin was met 3-2 een prooi voor de jonge Nederlander. Simon Goessens (Scylla) was tegen het tweetal dicht bij winst, maar eindigde uiteindelijk slechts als vijfde.

In groep A startte Martijn de Vries met een nederlaag tegen Olivier Altenburg. De speler van Openline/Westa herstelde zich daarna echter knap met vier overwinningen (2x 3-0 en 2x 3-1). Nathan van der Lee hoefde alleen De Vries te feliciteren en plaatste zich als tweede.

De kwartfinales hebben de volgende loting opgeleverd. Henk van Spanje neemt het op tegen Van der Lee. Michel de Boer komt in actie tegen Martijn de Vries. De andere duels voor een plek bij de laatste vier gaan tussen Daan Sliepen en Wai Lung Chung en tussen Barry Wijers en Merijn de Bruin.

U kunt de tussenstanden van de wedstrijden live volgen via www.nttbmasters.nl.