Politie Gelderland-Zuid

Inbrekers overlopen en gevlucht

Getuigen gezocht

Wijchen, 28-12-2008 o Zaterdagochtend vroeg, omstreeks 03.55 uur, heeft een eigenaar van een horeca-onderneming aan de Woeziksestraat in Wijchen twee inbrekers overlopen. Hij zag twee manspersonen in donkere kleding wegrennen en ging er achteraan. Ook de politie werd gewaarschuwd. De hele wijk Veenhof werd doorzocht, echter zonder resultaat. De politie zoekt getuigen.

De daders zijn het pand binnengekomen via het inslaan van een ruit. Vervolgens is een speelautomaat opengebroken. De buit hebben de daders tijdens hun vlucht achtergelaten. Eén manspersoon rende linksaf de Veenhof 25e straat in de richting van de Randweg Noord. De andere man ging in de richting van de Holenbergseweg.
Mensen die één of beide mannen Tweede Kerstnacht in die buurt hebben gezien, worden verzocht dit te melden aan de politie in Wijchen op telefoonnummer 0900-8844.

Achtergebleven spullen en sporen zijn veiliggesteld voor verder onderzoek door de Technische Recherche. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de inbraak.
(08)