Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - Twee jongens aangehouden wegens mishandeling


De politie heeft op zaterdag 27 december rond 22.30 uur twee minderjarige jongens uit Zutphen aangehouden wegens mishandeling.


De twee renden op de Nieuwstad achter een 18-jarige Zutphenaar aan, toen ze werden tegengehouden door portiers van een uitgaansgelegenheid. De 18-jarige was geslagen door één van de jongens. De jonge verdachten werden beiden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en een proces verbaal. Daarna werden ze aan hun ouders overgedragen.


Warnsveld - Man aangehouden wegens dronkenschap


Een 46-jarige man uit Zutphen is op zondag 28 december rond 3.00 uur aangehouden omdat hij overlast veroorzaakte op straat. Hij maakte veel lawaai in een portiek aan de Rijksstraatweg en weigerde daarmee te stoppen. Hij kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Terwolde - SMS-Alert ingezet bij vermiste vrouw


De politie heeft zondag 28 december via SMS-Alert de hulp van inwoners van de regio Noord- en Oost-Gelderland ingeroepen bij het opsporen van een vermiste vrouw. Het gaat om een 43-jarige vrouw uit Terwolde, die zondagochtend in verwarde toestand haar woning heeft verlaten.


De politie heeft naar aanleiding van de SMS-Alert enkele tips binnengekregen, maar de vrouw is nog niet gevonden. Ook hebben politiemensen in de omgeving van Terwolde naar de vrouw gezocht. Hierbij is een helikopter ingezet. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf. De zoektocht wordt verder voortgezet.



---- --