Openbare bibliotheek Amsterdam


Gamekings in de OBA!

18 dec 2008 - 12:04
Games Band
Gamekings Jan en Skate zijn in de kerstvakantie bij de OBA, met een Guitar Hero World Tour competitie, veel sneak previews, jam sessies en nieuwe games.

Bang je te vervelen in de kerstvakantie? Kom naar de OBA! Op maandag 29 en dinsdag 30 december is de multimedia etage van de centrale bibliotheek omgevormd tot een compleet gameparadijs!

Tussen 13.00 - 22.00 uur kan er op verschillende consoles gespeeld worden en op groot scherm zal een Guitar Hero World Tour competitie en presentatie gegeven worden. Radiostation Amsterdam FM doet beide dagen live verslag van het event.

Een Guitar Hero World Tour competitie zal beide dagen plaatsvinden van 17.00 tot 20.00 uur. De presentatie en jurering van deze competitie ligt in handen van de Gamekings Jan en Skate.
Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid het tegen hen op te nemen of met hen samen te spelen! De winnaars over de twee dagen krijgen goodie bags met splinternieuwe games.

Er worden sneak previews getoond, jam sessies gehouden met Guitar Hero World Tour, nieuwe games gespeeld op PS3, XBOX360 en de Wii, er wordt een Dance Dance Revolution compo gehouden, een NDS lounge ingericht, games gespeeld op de aanwezige MAC's en goodies weggegeven.

De toegang is gratis.