Gemeente Gilze en Rijen

Politie tijdelijk gehuisvest bij Gemeentebalie in Rijen

De politie verbouwt begin 2009 het politiebureau in Rijen aan het Anne Frankplein. De werkzaamheden vinden plaats van 1 januari tot eind april 2009. Voor vragen, advies en aangiften van eenvoudige strafbare feiten, kunt inwoners van de gemeente dan terecht bij de Gemeentebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Rijen.

De gemeente richt hiervoor een politiebalie in. De politiebalie is geopend tijdens de openingstijden van de gemeentebalie. De openingstijden van de Gemeentebalie zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur.

Een aangifte van meer complexe onderwerpen is helaas niet mogelijk aan de tijdelijke politiebalie. Een afspraak hiervoor maken wel. Op het afgesproken tijdstip doen inwoners dan aangifte op het politiebureau aan de Bolkensteeg 15 in Dongen. Mensen die niet in de gelegenheid om naar Dongen te komen, kunnen bij de tijdelijke politiebalie bij de Gemeentebalie een passende afspraak maken.

Tijdens de verbouwing blijven de wijkagenten bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844, of het e-mailadres team-gilzerijen-dongen@mw-brabant.politie.nl.