Politie Gelderland-Midden

Vijf mannen aangehouden na vechtpartij in Arnhem
Publicatiedatum: 29-12-2008 14:20:31

ARNHEM - De politie heeft zondagavond 28 december in Arnhem vijf mannen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij. Het gaat om drie mannen uit Ede (twee van 23 en één van 27) en twee Arnhemmers (23 en 25 jaar).

Omstreeks 20.20 uur kwam er een melding binnen dat er een vechtpartij gaande zou zijn in een horecagelegenheid in het centrum van Arnhem. Toen agenten daar poolshoogte gingen nemen, troffen zij de vijf mannen aan. De twee Arnhemmers zouden een woordenwisseling met de Edenaren hebben gekregen. De oorzaak hiervan is nog onduidelijk. Vervolgens zou er over en weer zijn geslagen. De politie heeft alle vijf de mannen aangehouden en voor verhoor ingesloten in het politiebureau. (08-180312)

Bromfietser licht gewond bij ongeval

ARNHEM - Een 22-jarige bromfietser uit Arnhem is zondagmiddag 28 december licht gewond geraakt bij een ongeval in zijn woonplaats.

De Arnhemmer reed omstreeks 16.00 uur over het fietspad van de Eusebiusbuitensingel. Op een gegeven moment zou hij de rijbaan op zijn gereden en daarbij een 46-jarige naderende automobilist over het hoofd hebben gezien. Hierdoor kwam hij ten val en raakte gewond aan zijn duim. De bromfietser is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
(08-180264)