Ingezonden persbericht


Persbericht

Noordwijk aan Zee, 22 december 2008

NK Sneeuwpoppen Bouwen in Noordwijk op maandag 29 december a.s.

Hoe lang is het geleden dat kinderen in de kerstvakantie een sneeuwpop konden bouwen? Sneeuw of geen sneeuw, in Noordwijk kunnen kinderen deze kerstvakantie in ieder geval met zekerheid een sneeuwpop bouwen. Op maandag 29 december a.s. vindt op het Vuurtorenplein het 'NK Sneeuwpoppen bouwen' plaats. De organisatie van Kerstdorp aan Zee zorgt op die dag voor een flink pak sneeuw. Met deze sneeuw mogen kinderen tot en met 14 jaar in de weer om de mooiste, leukste, origineelste of vreemdste sneeuwpop te bouwen.

Het sneeuwpoppen bouwen start om 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De prijsuitreiking is om 16.00 uur. Creativiteit wordt aangemoedigd want alles mag: van traditionele sneeuwpop met winterpeenneus tot gekleurd marsmannetje. De IJskoningin bepaalt uiteindelijk welke drie sneeuwpoppen het mooiste zijn en mee mogen naar haar IJspaleis.

Inmiddels hebben zich al meer dan 100 kinderen aangemeld voor dit leuke evenement. In totaal kunnen er 150 kinderen inschrijven en meedoen. Inschrijven kan via www.sneeuwpopbouwen.nl. Het NK Sneeuwpoppen bouwen maakt deel uit van Kerstdorp aan Zee in Noordwijk. Deze periode vol evenementen vindt plaats van 6 december t/m 6 januari. Meer informatie www.kerstdorpaanzee.nl.


---



Ingezonden persbericht