Politie Zeeland


---


O-2497-2008 Aanrijding bij Kapelle
Zondag om 14.30 uur vond op de Viaductweg bij Kapelle een aanrijding plaats.
Een 52-jarige automobiliste uit Kapelle reed over de Viaductweg in de richting van Kloetinge. Zij minderde vaart om linksaf te slaan, de Abbekinderse Zandweg op. Een achter haar rijdende 77-jarige man uit de gemeente Tholen had er te laat erg in dat de vrouw vaart minderde. Er volgde een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.

O-2498-2008 Eenzijdig ongeval bij Rilland
Op de Zimmermanweg bij Rilland vond maandag om 12.00 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal reed over de Zimmermanweg, komende uit de richting van Waarde. In een bocht verloor zij de macht over het stuur, waarna zij slipte en ondersteboven in de sloot terechtkwam. De vrouw bleef ongedeerd, de auto is total loss.

W-2499-2008 Diefstal uit auto, Oostkapelle
Op parkeerplaats 'Dompje' in Oostkapelle werd in de nacht van zondag op maandag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden een radio / cd-speler en autopapieren gestolen.

W-2500-2008 Middelburger geschopt in zijn woonplaats
In de Lange Delft in Middelburg werd maandag omstreeks 15.00 uur een 14-jarige Middelburger geschopt en geduwd.
Dit gebeurde na een korte woordenwisseling met drie plaatsgenoten (2 van 13 jaar en 1 van 11 jaar). Eén van de drie schopte hem terwijl hij door één van de anderen werd geduwd. Een passant haalde de jongens uit elkaar en de drie zijn door de politie aangehouden. Na het afleggen van een verklaring werden zij weer in vrijheid gesteld.

Z-2501-2008 Vuurwerk in beslag genomen, Oostburg
In de Volderstraat in Oostburg betrapte de politie maandagavond twee jongens van 12 en 16 jaar uit die plaats, die vuurwerk aan het afsteken waren.
Er werd een kleine hoeveelheid (hoeveel precies is niet bekend) vuurwerk in beslag genomen. De twee jongens zijn doorverwezen naar bureau HALT. Twee andere jongens van 9 en 11 jaar, eveneens uit Oostburg, die erbij waren hadden niets afgestoken. Zij zijn, met een standje van de politie, naar huis gestuurd.