Nieuwste startpagina van Nederland van start


HUIZEN, 20081229 -- Vanaf vandaag is Koegle officieel online. Afgelopen maanden werd de pagina uitvoerig getest en bleek deze dermate succesvol dat besloten is de pagina vandaag officieel te lanceren. Eigenlijk is Koegle meer een favorietenpagina waarop de meest bekeken, opgevraagde en gewaardeerde sites van Nederland.

Waarom Koegle?

Uit de pers, december 2008:
Verreweg de grootste stijger in de internet top 20 van 2008 is Buienradar, dat van plaats 67 naar plaats vijf stijgt. Grootste daler is Startpagina.nl.

Koegle moet gezien worden als de opvolger van Startpagina.nl in ons land. Dit is namelijk een gepasseerd station. Startpagina was perfect in de tijd dat iedereen nog kennis moest maken met internet en niet wist waar men moest zoeken maar die tijden zijn voorbij. De pagina's die we vandaag de dag intikken zijn pagina's die we in de regel meerdere keren per week opvragen. Pagina's als Nu, Marktplaats, Telefoongids, Buienradar, Hyves en natuurlijk Google, en nog vele, vele meer.

Uit de pers, december 2008:

De meest gebruikte zoektermen in 2008 bij Google Nederland zijn Hyves, YouTube, het Weer, Hotmail en Marktplaats.

Waarom al die sites opzoeken als ze al op één site staan?
Koegle maakt het meeste zoeken overbodig. Koegle is eigenlijk geen startpagina maar meer een favorieten pagina. Om op Koegle te komen moet een site over een groot aantal bezoekers beschikken of vernieuwend zijn. Iedere maand bekijkt de redactie of de sites op Koegle nog voldoen aan deze eisen.

GEMAK DIENT DE MENS: KOEGLE.NL