Gemeente Noordwijk

PERSINFORMATIE

Noordwijk, 30 december 2008.

Louky Crama ereburger van Noordwijk

Maandagmiddag 29 december werd mevrouw Louky Crama, tijdens de viering van haar 65e verjaardag in hotel grand-café Heeren van Noortwyck in Noordwijk verrast door burgemeester Harry Groen, die haar de zilveren legpenning overhandigde, behorend bij het ereburgerschap van de gemeente Noordwijk.

Burgemeester Groen roemde de vele jaren van tomeloze inzet van mevrouw Crama binnen en voor de Noordwijkse gemeenschap. Een inzet die als alles `in jaren' achter elkaar zou worden gelegd, een kleine 90 jaar beslaat.

Tel daarbij op haar raadslidmaatschap gedurende 8 jaar, haar veeljarige `professionele carriere' als onderwijzeres in Noordwijk en haar activiteiten als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, sinds de lente van 2008, is het duidelijk dat één van de actiefste en daardoor ook bekendste mensen uit de Noordwijkse gemeenschap tot ereburger is benoemd.

Op de ene foto natuurlijk de kersverse ereburger van Noordwijk met de `eerste burger', op de andere foto Louky Crama met haar partner Ruud van Drunen die als fotograaf veel werk verricht voor de gemeente Noordwijk.