Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht, 30-12-2008

Man verdacht van auto-inbraak

BAARN In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 december heeft de politie een man uit Baarn aangehouden voor een auto-inbraak.

Een buurvrouw hoorde omstreeks 04.05 uur deze nacht verdachte geluiden en zag zaklampen op de Nassaulaan in Baarn. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek in een van de twee autos op de oprit ingebroken te zijn. Achter de autos zat de 32-jarige man uit Baarn, die op verdenken van diefstal uit de auto is aangehouden.

Beroving in Soest

SOEST Maandagavond 29 december heeft op de Schaepmanstraat in Soest een beroving plaatsgevonden.

Een 19-jarige man uit Soest had net een nieuwe telefoon en i-Pod, toen hij in een steeg achter zijn huis in de Schaepmanstraat enkele klappen kreeg. Hierna heeft een onbekende man zijn telefoon en i-Pod weggenomen. Het misdrijf vond plaats rond 21.50 uur.

De dader is een man van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een blauwe broek, zwarte schoenen, een vest met capuchon en een zwarte pet. Als iemand iets gezien heeft, hoort de politie dit graag. Met tips kunt u terecht bij de politie van district Eemland Noord, via het nummer 0900 88 44. Anoniem melden mag natuurlijk ook, dit kan onder het nummer 0800 7000.

Auto van de weg door gladheid

SOESTERBERG Maandagochtend is in Soesterberg een auto uit de bocht gevlogen door gladheid.

Omstreeks 09.15 uur is de personenauto van een 34-jarige vrouw en haar 4 jaar oude zoontje van de weg geraakt en tegen een boom gegleden. De vrouw is hierna enkele keren bijna buiten bewustzijn geraakt en klaagde over pijn in haar nek. Haar zoontje wordt geopereerd aan zijn schouder en arm. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.