Gemeente Montferland

Structuurvisie Montferland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Montferland maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kenbaar dat zij voornemens zijn de structuurvisie Montferland voor te bereiden.

De structuurvisie Montferland komt voort uit de verplichting om op grond van de Wet ruimtelijke ordening voor het gehele grondgebied van de gemeente een structuurvisie vast te stellen. De structuurvisie bevat de hoofdlijnen van de voorgenomen ontwikkeling van het grondgebied, alsmede het te voeren ruimtelijk beleid. In de structuurvisie wordt met name het reeds bestaande beleid geïnventariseerd, geactualiseerd en gebundeld. Met het oog daarop wordt geen advies gevraagd aan een onafhankelijke instantie over het voornemen tot voorbereiding van de visie.

De ontwerp-structuurvisie ligt met ingang van 5 januari tot 16 februari 2009 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis op zowel de locatie s-Heerenberg, Hofstraat 1, als de locatie Didam, Raadhuisstraat 14. Tevens is de ontwerp-structuurvisie te raadplegen via www.montferland.info, onder projecten en werken.

Voor meer informatie, kijk hier.