Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen overval cafetaria

Hoogeloon, 30-12-2008 o Maandagavond heeft er omstreeks 21.45 uur een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Hoofdstraat.

Twee mannen liepen de cafetaria binnen en bedreigden de aanwezigen meteen vuurwapen. Vervolgens liepen zij achter de balie en pakten geld uit de kassa. Hierna verlieten zij het pand en gingen er vandoor, in een donkerkleurige auto, richting Vessem.

Signalement

De eerste dader is een licht getinte man van begin 20 jaar oud. Hij is tussen de 1,85m en 1.90m lang en heeft een breed postuur.

Hij droeg een korte zwarte jas met een opstaande kraag en een donkergrijze sjaal voor zijn mond. Hij droeg een zwarte muts.

De tweede dader is ook licht getint. Hij is tussen de 18 en 20 jaar en ongeveer 1,65m lang met een breed postuur. Hij droeg een PSV sjaal voor zijn mond en een PSV muts op zijn hoofd. Ook droeg hij een korte zwarte jas met een opstaande kraag.

Contact

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Ook mensen die meer informatie over het voertuig hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie Bladel. Zij kunnen bellen naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.