Gemeente Lansingerland

Uitreiking mini-laptops Jongerenbeurs
winnaars jongerenbeurs Lansingerland

Wethouder Boedhoe reikte vandaag twee mini-laptops uit aan de winnaars van de Jongerenbeursverloting. Simone van Langen en Jolien Voshol, twee zestienjarigen uit Bergschenhoek, mochten de laptops (waarvan er een gesponsord werd door Informatique) in ontvangst nemen.

Wethouder Boedhoe sprak daarbij de hoop uit dat jongeren actief gaan deelnemen aan jongerenplatforms in Lansingerland. Zo kan de gemeente jongerenbeleid toetsen bij de doelgroep waar het beleid voor bedoeld is.

Half december vond de Jongerenbeurs van gemeente Lansingerland plaats. Doel van deze beurs was jongeren op een actieve, eigentijdse en hippe manier kennis laten maken met allerlei activiteiten en aanbod op het gebied van maatschappelijke ondersteuning in Lansingerland. Van de ruim 200 bezoekers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar waren er twee de gelukkige winnaars van de mini-laptops die verloot werden. Bij de uitreiking op de beurs waren ze helaas niet aanwezig, vandaar dat wethouder Boedhoe op dinsdag 30 december alsnog de laptops uitreikte.