TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 24-12-2008

Televisie
TROS TV SHOW JAAROVERZICHT
Uitzending dinsdag 30 december
Nederland 1 - 21.50 uur

DE MEEST BIJZONDERE GASTEN VAN 2008 IN HET TROS TV SHOW JAAROVERZICHT

Dinsdag 30 december de hoogtepunten van het afgelopen seizoen in het TROS TV SHOW JAAROVERZICHT, waarin in onder meer de volgende fragmenten te zien zijn:

In de eerste uitzending van het afgelopen seizoen van de TROS TV SHOW had Ivo Niehe een ontmoeting met de Britse actrice Patricia Routledge (79), vooral bekend als Hyacinth Bucket ("Bouquet") uit de populaire komische serie 'Keeping up Appearances'. De TROS zendt deze serie al jarenlang met veel succes uit onder de naam 'Schone Schijn'. Zelfs de herhalingen van deze serie bereiken een miljoenenpubliek. Patricia speelt in deze serie de vrouw van Richard Bucket.

Ook was Ivo thuis in Amsterdam bij André van Duin. André reageerde op uitspraken van Joop van den Ende in 'Zomergasten', en vertelde over zijn voorlopige afscheid van het theater en zijn televisieplannen bij de TROS.

Daarnaast was Ivo in Londen op bezoek bij Cherie Blair, echtgenote van de voormalig premier van Engeland Tony Blair. Onderwerpen van gesprek: de reden voor de tien jaar lange hetze van een groot deel van de Britse pers tegen de first lady, de blunders die ze beging (zoals de aanschaf van een appartement voor haar oudste zoon die ze regelde via een tussenpersoon met een fiks strafblad), hoe ze op haar 44e tijdens een bezoek aan het buitenverblijf van koningin Elisabeth zwanger raakte en op haar 45e vierde kind (zoon Leo) ter wereld bracht.

Aansluitend aan hun laatste uitzending op vrijdag 7 november had Ivo een interview met de Lama's. Nog een keer verscheen het vijftal, dat in 2006 de Televizierring won, samen in beeld en samen keken zij terug op de meest geslaagde humoristische improvisaties. Ook gaven ze antwoord op de vraag waarom ze stoppen op het hoogtepunt.