Politie Zeeland


---


O-2504-2008 Bestelauto gestolen in Yerseke
Tussen gisteravond 23.00 uur en vanmorgen 09.30 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Burenpolderweg in Yerseke een bestelauto gestolen.
De eigenaar had zijn voertuig, een grijze Volkswagen Caddy voorzien van kenteken 43-VPF-6, gisteravond om 23.00 uur geparkeerd en vanmorgen was de auto weg. Het is niet bekend hoe de auto is weggehaald, de auto was wel afgesloten.

O-2505-2008 Vernielingen gepleegd in Tholen
Op eerste kerstdag is tussen 22.00 en 22.30 uur kerstverlichting vernield bij een woning aan de Meanderlaan in Tholen.
Rond genoemd tijdstip werden de bewoners van het pand opgeschrikt door een enorme harde klap, vermoedelijk afkomstig van vuurwerk. Op hetzelfde moment vielen alle lichten in de woning uit. Toen de bewoners buiten gingen kijken bleek er een stuk vuurwerk tussen de kerstverlichting gestoken te zijn. Dit was geknald en hierdoor was de verlichtingsslang in stukken gesprongen. Hierdoor was ook de aardlekschakelaar uitgeschakeld. De schade is nog niet bekend.
In Sint Annaland is een muurtje op de Havenweg omgetrapt door onbekenden. Deze vernieling heeft plaatsgevonden tussen 24 en 26 december jl. De schade bedraagt enkele honderden euro's.
In Tholen, in het zwembad aan de Zoekweg, is tussen 17 en 24 december een ruit vernield.
Het betreft een ruit van 60x80 centimeter van gehard glas. Het schadebedrag is niet bekend.
(

Politie Zeeland