Gemeente Binnenmaas

Oud & Nieuw-feesten in Puttershoek en s-Gravendeel

Pleinfeest Oranjeplein Puttershoek

Na een succesvolle eerste editie in 2007 zal dit jaar op 31 december opnieuw een Pleinfeest op het Oranjeplein in Puttershoek worden georganiseerd. Dit feest is bedoeld voor iedereen en de toegang is gratis. Het feest wordt georganiseerd door Stichting Evenementen Binnenmaas. Dit openluchtfeest met djs, een coverband en een vreugdevuur, begint voor jongeren om 21.15 uur en eindigt om 03.30 uur. Vanaf 19.00 uur tot 21.15 uur zijn er kinderactiviteiten georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de websites www.pleinfeestputtershoek.nl of pleinfeestputtershoek.hyves.nl.

Nieuwjaarsfeest jongerencentrum Orion 's-Gravendeel

Op oudejaarsavond, woensdag 31 december, vindt een feest plaats in het jongerencentrum Orion in 's-Gravendeel (Strijenseweg 120 in s-Gravendeel). Vlakbij het jongerencentrum, dat buiten het dorpscentrum ligt, brandt er vanaf 22.00 uur een vreugdevuur. Aansluitend staat er binnen een feest op het programma, waarvoor al meerdere dj's zijn vastgelegd. Het feest duurt tot 04.30 uur en is voor jongeren vanaf 16 jaar vrij toegankelijk.

Geluidsoverlast? Bel de Wachtdienst van de Milieudienst

Door de plaats waar de bovenstaande evenementen zich afspelen en de aard van de evenementen is het vrijwel onmogelijk geluid van muziek te beperken tot alleen het terrein zelf. Inwoners kunnen dit als hinderlijk ervaren, wij vragen u bij voorbaat enig begrip voor mogelijke overlast. Als u tijdens het evenement toch klachten hebt, kunt u contact opnemen met de Wachtdienst van de Milieudienst Zuid-Holland Zuid onder telefoonnummer 078 - 648 05 99. Nadrukkelijk verzoeken wij u geen contact op te nemen met de politie.

Meer informatie over Oud & Nieuw in Binnenmaas?

Klik op deze link: Actueel/Oud & Nieuw in Binnenmaas.